Online magazines

11 juli 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
Rijtest Lexus NX 450h+

De tweede NX-generatie van Lexus bracht opvallende vernieuwing op het vlak van exterieur- en interieurontwerp, multimedia en connectiviteit. Belangrijke wijzigingen ook op het gebied van motorisaties en de inbreng van technologisch gerevalueerde, op 15 jaar ervaring berustende hybrideaandrijvingen. Met de NX 450h+, het topmodel uit het vernieuwde NX-gamma, combineert Toyota’s luxemerk Lexus die gereputeerde, zelfladende hybridepraxis voor het eerst met deeltijdse energietoevoer uit het “stopcontact”.


Ing. Danny Van Parys MSc
Hoofdredacteur

Met de NX 450h+, het topmodel uit het vernieuwde NX-gamma, combineert Toyota’s luxemerk Lexus haar gereputeerde, zelfladende hybridepraxis voor het eerst met deeltijdse energietoevoer uit het “stopcontact”.
Staat u op het punt om een bestelwagen aan te kopen? En u stelt zich vragen hoe die het best te financieren? We zetten de verschillende mogelijkheden op een rijtje.
Na de editie van 2021 te hebben moeten annuleren, en vervolgens in 2022 een gedecentraliseerde variant te hebben georganiseerd, onthult Febiac de officiële data van de 100e 'verjaardag' van de Brussels Motorshow...
De Federale Overheidsdienst Mobiliteit en Vervoer en Febiac, de Belgische en Luxemburgse Automobiel- en Tweewielerfederatie, delen het aantal inschrijvingen van nieuwe voertuigen mee voor de maand juni 2022.
In mei daalde de Europese markt voor nieuwe auto's met 13% met een totaal van 935.854 geregistreerde eenheden, waarmee het aantal registraties van nieuwe voertuigen tot nu toe op 4.482.463 eenheden komt. Dit is de slechtste prestatie in mei sinds...
De 27 lidstaten hebben ermee ingestemd dat vanaf 2035 alleen nog nieuwe auto's en bestelwagens met een CO2-uitstoot van nul worden toegelaten en dat de verkoop van benzine- en dieselauto's en lichte bedrijfsvoertuigen, inclusief hybrides, in de EU tegen 2035 wordt verboden.
Om de uiterst ambitieuze CO2-reductiedoelstellingen te halen die de Europese milieuministers eind juni zijn overeengekomen, roept de Europese federatie van autofabrikanten (ACEA) op tot drastische maatregelen op het gebied van laadinfrastructuur.
Uit een nieuwe gegevensanalyse van de Europese vereniging van autofabrikanten (ACEA) blijkt dat de helft van alle oplaadpunten voor elektrische auto's in de Europese Unie geconcentreerd is in slechts twee landen – Nederland en Duitsland.
De kosten van biodiesel liggen momenteel 70% tot 130% hoger dan die van benzine en diesel op de groothandelsmarkt, afhankelijk van het gebruikte gewas, zo blijkt uit een nieuwe studie naar de werkelijke kosten van biobrandstoffen.
EDI - Electric by D'Ieteren, de dochtermaatschappij van D'Ieteren koppelt voortaan haar aanbod oplaadoplossingen voor elektrische voertuigen aan het installeren van fotovoltaïsche panelen en batterijen en geeft zo de elektromobiliteit in België een duwtje in de rug.
Hedin Automotive neemt Toyota-concessie Marc Janssens in Geel over. Met de overname breidt het bedrijf zijn Toyota-netwerk uit en vergroot het zijn marktaandeel op de Belgische markt.
De Mercedes-Benz VISION EQXX versloeg zijn eigen efficiëntierecord met een nieuwe rit van meer dan 1.000 km op een enkele batterijlading.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.