Online magazines

8 mei 2024 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
hoe kies en plaats je een tuinhuis?
Zij het nu als opbergruimte voor je grasmaaier en tuingereedschap, voor je fiets, of als fitness- of ontspanningsruimte, een tuinhuis is in elke tuin een nuttige toevoeging. Maar hoe kies je er een? Wil je die zelf plaatsen? Of wil je gewoon je oud tuinhuis wat opfrissen? We helpen je op weg.
Een tuinhuis is in elke tuin een nuttige toevoeging. Je kan die op maat (laten) maken of in (zelfbouw)paketten aankopen. Maar hoe kies je een tuinhuis? En wat met een oud tuinhuis dat enkel wat opfrissing nodig heeft? We helpen je op weg.
Van sanitaire installaties tot zomerse tuinen, van wanden en plafonds tot gevelrenovaties en van duurzame verbouwingen tot het inrichten van je werkruimte. Kortom, alles wat je nodig hebt om zelf te (ver)bouwen in 1 pakket.
Vervolledig 9 eenvoudige vragen en WIN jouw zelfgekozen PRIJS! Iedereen kan deelnemen. Deze vragen nemen slechts 3 minuten van jouw tijd!
Zonwering kan al een stuk helpen, maar voor een gevoelige afkoeling kan een airco of een omkeerbare warmtepomp uiterst interessant zijn. In dit artikel overlopen we welke mogelijkheden er zijn.
In 'Leven als vakman' volgen we vakmensen die uiteenlopende jobs uitoefenen. In deze aflevering volgen we Dirk, hij staat aan het hoofd van een loodgietersbedrijf. Zelf staat hij in voor de coördinatie. Maar hoe verloopt een typische dag?
Ben je nogal gesteld op je privacy en/of je veiligheid wanneer je in je tuin zit? Dan is een omheining de oplossing. Wil je een natuurlijke uitstraling, dan zijn haagplanten een betere keuze. We bespreken enkele vaak voorkomende haagsoorten en hoe je ze kunt onderhouden.
Behangpapier verwijderen kan tijdrovend zijn. Met deze tip geven we mee hoe je het kan aanpakken met wat je in huis hebt.
STELLING VAN DE WEEK
Ben je van plan om ramen te plaatsen in je nieuwe woning? Of ga je je ramen renoveren? Met wat professionele hulp kan je de plaatsing zelf uitvoeren. Hoe pak jij het aan?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.