Online magazines

1 mei 2024 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
Hoe kies je de juiste grasmaaier?
Het gras afrijden … Voor de meesten onder ons klinkt het nog altijd als een niet te ontlopen klus in de oren, eerder dan een moment waarnaar je reikhalzend uitkijkt. Dan kies je het best een grasmaaier die gemakkelijk te hanteren is, of misschien wel een robotmaaier die het werk volledig zelf doet. We helpen je op weg.
We overlopen waarop je moet letten bij de keuze van een nieuwe grasmaaier. Daarnaast overlopen we ook hoe je de graskanten kan behandelen. We geven ook een aantal belangrijke keuzecriteria mee én maaitips voor het mooiste resultaat!

Met de zomer in aantocht, is het nu tijd om uw buitenklussen aan te pakken. Ontdek de must-knows voor een perfecte tuin en terras in ons Dobbit magazinepakket.

 

 

Heb jij een schroefboormachine of niet? Beantwoord 4 vragen in 1 minuut en WIN een messenset ter waarde van 61 EUR! De persoon die de schiftingsvraag het dichtst benadert, wint!

 

We willen in de leefruimte nog een handig bureau installeren, die zowel de nodige werkruimte als extra opbergmogelijkheden zal bieden. We maken het meubel volledig zelf op maat en werken het af met eikfineer.

 

Een realistisch beeld van een stokstaartje? Phillipe draait er zijn hand niet voor om. We volgen hoe hij stap voor stap een beeltenis schept met houtpasta.

 

 

Voor veel tuiniers behoort het scheren of snoeien van de haag ook tot het pakket van de jaarlijkse tuintaken. Dit is iets dat je relatief makkelijk zelf kan doen. We geven enkele algemene en soortspecifieke tips voor een haag in topvorm!

Voor goed gerief moet je goed zorgen, alleen dan zal het jaren en jaren mee gaan. Met deze tip houd je je snoeischaar in topvorm.

 

 

 

STELLING VAN DE WEEK
Als je je tuinhuis wil plaatsen, kan je tegenwoordig vaak aan de slag met een zelfbouwpakket. Ga je je tuinhuis zelf plaatsen of laat je het liever over aan een vakman?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.