Online magazines

12 juni 2024 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
Waarop moet je precies letten als je je dak controleert, en welke problemen kan je zelf oplossen? We leggen het uit, zowel voor een plat dak, een hellend dak als voor je dakgoten.
Meten is weten en om die reden heeft het Dobbit-team 5 kwalitatieve meettoestellen geselecteerd. Abonneer je nu op Dobbit en combineer met jouw favoriete Futech meettool naar keuze. Precies meten is de garantie voor een perfect resultaat!
Door klimaatverandering worden platte daken steeds vaker op de proef gesteld. Een goede dakbedekking is met andere woorden een must. Voor een plat dak is bitumen een van de vooraanstaande oplossingen? Waarom? En kan je zelf instaan voor de plaatsing?
Vervolledig 9 eenvoudige vragen en WIN jouw zelf gekozen PRIJS! Iedereen kan deelnemen. Deze vragen nemen slechts 3 minuten van uw tijd!
In deze aflevering kunnen we eindelijk het resultaat zien van ons harde werk, want we gaan het bureau ter plaatse installeren! We bevestigen het bureaublad eerst op de schoenkast en aan de muur, , en zetten daarna het ingebouwde draaisysteem van de balken verder op punt.
Voor menig tuinier behoort de haag scheren of snoeien ook tot het pakket van de jaarlijkse tuintaken. Dit is iets dat je relatief makkelijk zelf kan doen. We geven enkele algemene en soortspecifieke tips voor een haag in topvorm!

BRICO TIP VAN DE WEEK

Met een verfspuit kan je snel en makkelijk schilderen, maar je moet het toestel ook na elk gebruik goed schoonmaken. Bekijk hoe je dat doet.

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.