Online magazines

5 juni 2024 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
waarom kiezen voor een smarthome?
Wie bouwt of verbouwt, doet er goed aan om na te denken over de integratie van een smarthomesysteem om elektrische toepassingen in je woning automatiseren. Maar hoe werkt zo'n systeem precies? Je leest het in deze nieuwsbrief.
Met een smarthomesysteem verhoog je je wooncomfort, maak je je woning veiliger én kan je je energieverbruik optimaliseren. Hoe werkt zo'n systeem? En moet je daarvoor je hele elektrische installatie vernieuwen?
Digitale toegang tot 800 Dobbit-video's en 2.000 Dobbit-bouwinstructies is een onmisbare basis om te bouwen en verbouwen. Met deze kennis op zak bespaar je duizenden euro's! Krijg nu 20% korting bij een Dobbit-abonnement.
In deze aflevering toont de Tooldokter hoe je een schommelstoel maakt in de vorm van een olifant. Hij laat zien welke technieken je gebruikt om de juiste vormen te maken.

Ben je bezig met de finishing touches in je woning? Dan is raamdecoratie daar beslist een onderdeel van. We leggen uit hoe je zelf gordijnen kunt ophangen.

 

Zodra de zon tevoorschijn komt, haalt elke enthousiaste buitenkok zijn barbecue weer tevoorschijn. Recepten voor marinades en salades zijn overal te vinden, maar wij richten ons liever op de techniek en veiligheid.

Tijdens het hoogtepunt van de zomer is de serre een sauna. Verlucht dan voldoende. Wat ook soelaas brengt is het witkalken van het serreglas.

 

 

STELLING VAN DE WEEK
Uit onderzoek van Stichting Steenbreek blijkt dat 41% van zelfstandig wonende Nederlanders de afgelopen drie maanden slechts een half uur in de tuin heeft doorgebracht. Heb jij sinds de start van het tuinseizoen al de handen uit de mouwen gestoken in je tuin?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.