Online magazines

Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
Hoe trots ben jij op jouw tuin?

Jouw tuin. Dat is de plek om met vrienden te genieten, om in het zwembad te duiken of gewoon om even tot rust te komen van alle drukte. Maar vooral om met trots naar te kunnen kijken. Die droomtuin komt er natuurlijk niet zomaar. Gelukkig is EXZO er om je op weg te helpen.


We willen natuurlijk elk seizoen vertoeven in onze eigen droomtuin. Een stijlvol, eiken bijgebouw biedt zoveel meer mogelijkheden om te ontspannen, welke weersomstandigheden er ook mogen zijn. Je zult zien dat de klus zo geklaard is met een handig pakket!
Wat doet je kleine spruit het liefst in de tuin? Lekker spelen op de schommel? In deze GRATIS handleiding toont timmerman Timo hoe je zelf een schommel maakt uit robinia palen.
Misschien wil jij wel een kleine dierentuin bij je woning? Dan zorg je best wel voor de gepaste weideafsluiting. Kies je voor een omheining in metaal of hout? Welke afsluiting heb je nodig voor jouw dieren? Jeroen helpt je alvast op weg!
Jouw tuin is de plek voor pure relaxatie. Dat weten Ewoud en Jeff maar al te goed! Zij bouwden een stijlvolle tuin met een hottub, saunabarrel, moestuin, twee terrassen en zo veel meer!
Ben je benieuwd naar meer inspiratie voor je tuin? Ons YouTube-kanaal staat vol interessante video’s om jouw droomtuin te realiseren. Abonneer je en mis nooit een volgend project!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.