Online magazines

4 mei 2024 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
Een tuinhuis is veelal in de eerste plaats een opbergruimte. Qua inrichting blijft dat redelijk beperkt. Als je er een werkplaats wil van maken, denk je beter ook aan je eigen comfort. We geven tips voor opberg- én werkrtuinhuizen!
Ontdek het Dobbit-boek over de kenmerken en toepassingen van de 48 belangrijkste houtsoorten, onmisbaar voor elke bouwer en verbouwer! Gratis bij Dobbit jaarabonnement.
Een tuinhuis met overkapping combineert opbergruimte met een gezellige loungeplek. Ideaal om jouw grasmaaier op te bergen en daarna een aperitiefje te drinken. Bij EXZO tonen we jou graag hou eenvoudig het is om zelf een houten tuinhuis te timmeren!
Steeds meer mensen kiezen voor een vals plafond. Met een spanplafond is een strakke, flexibele en snelle plaatsing gegarandeerd. Het is een esthetische, duurzame en vooral ook een gemakkelijke manier om een nieuwbouwproject of een renovatie af te werken.
Wie efficiënt zijn tuin op orde wil houden, kiest voor tuingereedschap op accu. Maar wat onderscheidt snoerloze machines nu precies van andere tuingereedschappen? We geven mee wat de voordelen zijn.
Vervolledig 9 eenvoudige vragen en WIN jouw zelfgekozen PRIJS! Iedereen kan deelnemen. Deze vragen nemen slechts 3 minuten van jouw tijd!
Wie geen radiatoren wil, en vloerverwarming of infraroodverwarming niet ziet zitten, kan ook kiezen om zijn woning te verwarmen (en koelen) met convectoren. In dit artikel geven we mee wat dat inhoudt.
Behangpapier verwijderen kan tijdrovend zijn. Met deze tip geven we mee hoe je het kan aanpakken met wat je in huis hebt.
STELLING VAN DE WEEK
Ben je van plan om ramen te plaatsen in je nieuwe woning? Of ga je je ramen renoveren? Met wat professionele hulp kan je de plaatsing zelf uitvoeren. Hoe pak jij het aan?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.