Online magazines

25 mei 2024 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
hoe werk je gipsnaden af?
Gipskarton plaatsen is een zeer haalbare klus voor de gemiddelde doe-het-zelver, maar de naden mooi afwerken is toch een iets uitdagender werkje. We gidsen je er nog eens door in deze nieuwsbrief.
Het plaatsen van gipskarton is een klus die goed te doen is voor de gemiddelde doe-het-zelver, maar het afwerken van de naden vergt wat meer uitdaging. We overlopen alle nodige stappen om deze klus tot een goed einde te brengen.
In welke stijl van keuken je je ook thuis voelt, IKEA maakt je droomkeuken waar. Heb je liever een modern design of kies je eerder voor een klassieke stijl, dankzij de 15% korting op al onze keukensystemen wordt jouw droom realiteit.

Nog op zoek naar het perfecte cadeau voor Vaderdag? Wij helpen een handje! Verwen vader met een abonnement op Dobbit samen met een geschenk naar keuze.

 

Vervolledig 9 eenvoudige vragen en WIN jouw zelf gekozen PRIJS! Iedereen kan deelnemen. Deze vragen nemen slechts 3 minuten van jouw tijd!

 

Ontdek hoe je een kast tegen een wand in gipskartonplaten kan bevestigen met Knauf Hollewandpluggen. Bekijk onze stap-voor-stap tutorial om te zien hoe je dit doet!

 

Een glazen serre plaats je op een degelijke fundering. Eens die is uitgehard, kan je beginnen aan de plaatsing van de serre zelf. We gidsen je erdoorheen.

 

Om plagen te bestrijden in de (moes)tuin, grijpt men steeds vaker naar ecologische middelen. Wees niet bang om al je opties uit te proberen. We bieden je een overzicht waarmee je van start kan gaan.

Als je grote takken wegsnoeit, maak je hoe dan ook snoeiwonden. Om je bomen te beschermen tegen ziekten en schimmels, verzorg je die wonden maar beter.

 

STELLING VAN DE WEEK
Misschien sla je het maaien van je grasmat deze maand over, op andere momenten in het tuinseizoen is het dan weer broodnodig. Hoe vaak maai jij je gras ongeveer?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.