Online magazines

22 mei 2024 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
Je voordeur maakt of kraakt de look van je gevel. Het kan zijn dat de jouwe aan vernieuwing toe is. Je kan je oude voordeur renoveren, of je kan een nieuw model (laten) plaatsen. Lees hier hoe je het aanpakt.
In welke stijl van keuken je je ook thuis voelt, IKEA maakt je droomkeuken waar. Heb je liever een modern design of kies je eerder voor een klassieke stijl, dankzij de 15% korting op al onze keukensystemen wordt jouw droom realiteit.
Nog op zoek naar het perfecte cadeau voor Vaderdag? Wij helpen een handje! Verwen vader met een abonnement op Dobbit samen met een geschenk naar keuze.
Kwaliteitskeurmerken helpen je de juiste (bouw)producten te kiezen. In een betonfabriek zien we hoe de controles voor het verkrijgen van zo'n keurmerk worden uitgevoerd.
Vervolledig 9 eenvoudige vragen en WIN jouw zelf gekozen PRIJS! Iedereen kan deelnemen. Deze vragen nemen slechts 3 minuten van jouw tijd!
Heb je bessenstruiken of frambozenstruiken staan in je tuin? Ook die hebben baat bij een goede snoeibeurt van tijd tot tijd. Zo zorg je ervoor dat alle vruchten licht krijgen, en dat je dus een betere opbrengst hebt. We geven enkele handige snoeitips voor de meest voorkomende soorten.
BIj heel wat bouw- en kluswerken is een perfect haakse hoek onontbeerlijk. Met deze tip kan je makkelijk nagaan of een hoek nu echt perfect 90 graden is.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.