Online magazines

18 mei 2024 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
ramen: problemen en oplossingen
Ramen vereisen, buiten het gewoonlijke kuiswerk, vrij weinig onderhoud. Toch kunnen er na verloop van tijd wel kleine en grote mankementen optreden. We sommen enkele vaak voorkomende problemen op, en geven aan hoe je ze (al dan niet zelf) kunt oplossen.
Wat doe je met een raamvleugel die stroef beweegt? Hoe vermijd je  condens op de binnenkant van een raam? Of zit je misschien met barsten rond je raam of  in de beglazing? We geven mee wat je kan doen.
In welke stijl van keuken je je ook thuis voelt, IKEA maakt je droomkeuken waar. Heb je liever een modern design of kies je eerder voor een klassieke stijl, dankzij de 15% korting op al onze keukensystemen wordt jouw droom realiteit.
Meten is weten en om die reden heeft het Dobbit-team 5 kwalitatieve meettoestellen geselecteerd. Abonneer je nu op Dobbit en combineer met jouw favoriete Futech meettool naar keuze. Precies meten is de garantie voor een perfect resultaat!
Moderne ramen bieden meer dan alleen een helder uitzicht. Ze zijn ontworpen om doelgerichte functionaliteit te combineren met stijl. Niet alleen hun prestatiekenmerken gaan met de tijd mee, ook het design is van deze tijd.
Doe-het-zelf, doe een beetje of doe helemaal niets. Raamwinkel biedt iedereen, van zelfbouwers tot comfortzoekers, alle ondersteuning voor een perfect bouwtraject. Kies uit een menukaart van diensten: opmeting, plaatsing, uitbreken, afwerking, ...
Vervolledig 9 eenvoudige vragen en WIN jouw zelf gekozen PRIJS! Iedereen kan deelnemen. Deze vragen nemen slechts 3 minuten van jouw tijd!
We gaan zelf een serre plaatsen, maar die komt op een fundering te staan. Dat is dus de eerste stap. We maken een betonsleuf dat waterpas boven het maaiveld uitkomt waar dan het frame op verankerd wordt. Bekijk hoe je dat zelf doet.
BIj heel wat bouw- en kluswerken is een perfect haakse hoek onontbeerlijk. Met deze tip kan je makkelijk nagaan of een hoek nu echt perfect 90 graden is.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.