Online magazines

8 juni 2024 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
In je tuin wil je tot rust komen. Dat is moeilijk als je te maken hebt met glurende buren of nieuwsgierige voorbijgangers. Een omheining of een haag is dan de evidente oplossing. Maar wat zijn de opties? Je leest het hier.
Een dak beschermt je woning tegen weer en wind, het is dus belangrijk dat die in onberispelijke staat is. Zit je met een nieuwbouw in het verschiet, of sta je aan de vooravond van een flinke dakrenovatie? Dobbit helpt je in dit nummer op weg.
Kan je inspiratie gebruiken voor een nieuwe tuinafsluiting? Ontdek dan zeker alle voordelen van een houten schutting in combinatie met aluminium tuinpalen of afdeklijsten. Bij EXZO leren we jou graag hoe je een moderne tuinafsluiting creëert.
Je gras maaien is een karwei dat van het voorjaar tot het najaar regelmatig terugkomt. De juiste werkwijze kennen is dus belangrijk, al is er uiteraard niet maar één juiste werkwijze. Om je wegwijs te maken in het grasmaaien, lijsten we hier nog eens op hoe je aan de slag gaat.

BRICO TIP VAN DE WEEK
Met een verfspuit kan je snel en makkelijk schilderen, maar je moet het toestel ook na elk gebruik goed schoonmaken. Bekijk hoe je dat doet.

 

Wilt u nieuwe tegels over bestaande leggen? Ontdek hoe in deze tutorial.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.