Online magazines

27 april 2024 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
Rolluiken onderhouden en herstellen
Je gebruikt rolluiken vrijwel dagelijks. Om ervoor te zorgen dat ze zonder horten en stoten blijven bewegen, is het nodig om minstens een keer per jaar eens een schoonmaak, een inspectie en een onderhoud in te plannen. Lees in deze nieuwsbrief wat dat inhoudt.
Zit je met een vastgelopen rolluik? Is het lint kapot of zit je met een storing in je motor? We bespreken in dit artikel enkele vaak voorkomende rolluikproblemen en geven mee hoe je ze kan oplossen.
Digitale toegang tot 800 Dobbit-video's en 2.000 Dobbit-bouwinstructies is een onmisbare basis om te bouwen en verbouwen. Met deze kennis op zak bespaar je duizenden euro's! Krijg nu 20% korting bij een Dobbit-abonnement.
Elk type plant vraagt zijn eigen snoei op het juiste tijdstip van het jaar, of net helemaal niet. Zie je de bomen doorheen het bos niet meer? We geven enkele adviezen mee om je plantgoed in conditie te houden doorheen het jaar.
Moet je een nieuwe chape gieten om verwarmingsbuizen, technische bekabeling enz. te bedekken, en je wil dat doen zonder tijdverlies? In dit geval kan een vloeibare, zelfnivellerende chape de juiste keuze zijn.
Heb jij een schroefboormachine of niet? Beantwoord 4 vragen in 1 minuut en WIN een messenset ter waarde van 61 EUR! De persoon die de schiftingsvraag het dichtst benadert, wint!
Wie in de hoogte moet voor een karweitje, denkt in de eerste plaats aan zijn veiligheid. Naargelang van de klus valt de keuze dan op een geschikte ladder, steiger of trap. Lees onze tips om op de juiste manier te werk te gaan.
Voor goed gerief moet je goed zorgen, alleen dan zal het jaren en jaren mee gaan. Met deze tip houd je je snoeischaar in topvorm.
STELLING VAN DE WEEK
Als je je tuinhuis wil plaatsen, kan je tegenwoordig vaak aan de slag met een zelfbouwpakket. Ga je je tuinhuis zelf plaatsen of laat je het liever over aan een vakman?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.