Online magazines

15 juni 2024 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
We bespreken welke tuingereedschappen je kan gebruiken om op een effectieve én ecologische manier onkruid te verwijderen in je tuin of op je terras, zonder het gevaar van chemische of bijtende stoffen.
Meten is weten en om die reden heeft het Dobbit-team 5 kwalitatieve meettoestellen geselecteerd. Abonneer je nu op Dobbit en combineer met jow favoriete Futech meettool naar keuze. Precies meten is de garantie voor een perfect resultaat!
Wil je nieuwe tegels over bestaande leggen? Ontdek hoe je dat doet in deze tutorial.
Vervolledig 9 eenvoudige vragen en WIN jouw zelf gekozen PRIJS! Iedereen kan deelnemen. Deze vragen nemen slechts 3 minuten van uw tijd!
Met pallethout kan je creatieve projecten uitwerken. Uiteraard moet je eerst je pallet ontmantelen om met het resthout aan de slag te kunnen. In deze video tonen we je hoe je je palletten veilig kan strippen.
Met een zonneboiler kan je tot 60% van je jaarlijkse warmwaterbehoefte uit de zon halen. Tijd om dat alles eens onder de loep te plaatsen: hoe werken thermische zonnepanelen en zonneboilers? En kan je een zonneboiler aanwenden voor centrale verwarming?

BRICO TIP VAN DE WEEK

Een spiegel vastlijmen in de badkamer houdt weinig in, maar er is één cruciaal detail dat je niet mag vergeten. Bekijk het in deze tip.

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.