Online magazines

20 april 2024 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
Hoe maak je je woning hittebestendig?
Een airco is een efficiënte manier om het koel te houden in huis. Wie het budget niet heeft, of het qua energieverbruik niet ziet zitten, kan ook op andere manieren voor verfrissing zorgen. We geven enkele tips mee én geven mee hoe je de warmte in huis een stapje voor kan zijn.
Zie je het niet zitten om een airco in huis te halen? Er zijn nog heel wat andere manieren om de hitte uit je woning te krijgen, of de hitte net een stapje voor te zijn. We overlopen de mogelijkheden.
Iets scheef ophangen of vastzetten behoort nu tot het verleden dankzij deze superhandige lijnlaser van Futech. Dit handige toestel is ideaal voor het exact nivelleren van horizontale en verticale lijnen en hellingen. Nu bij een Dobbit-abonnement!
We leggen uit hoe je een voortuin kan inrichten. Hier frissen we een bestaande voortuin op met alternatieven voor de alomtegenwoordige buxushaag. Daarnaast gaan we aan de slag met het onkruid in de voegen van de oprit.
Zijn in jouw huis ondertussen de grootste werken al afgerond? Dan is het nu tijd voor de finishing touches! Binnenzonwering is daarbij onmisbaar. Maar hoe hang je gordijnen nu precies op? Bekijk hier hoe je dit makkelijk zelf kan doen.
Voor de meer veeleisende klussen is een afkortzaag een onmisbare tool. Het aanbod aan toestellen is echter groot. Om je op weg te helpen, hebben we 6 verschillende toestellen getest. Ontdek onze reviews en vergelijk zelf de toestellen.
Is je zilverwerk helemaal dof geworden? Met deze tip zal het zilverwerk snel weer blinken als voorheen.
STELLING VAN DE WEEK
Iedereen met een tuin heeft wel baat bij een heggenschaar. Dat kan een manuele, een elektrische of een op benzine zijn. Welke soort heggenschaar gebruik jij voornamelijk?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.