Online magazines

22 maart 2023 Uw garantie voor een perfect resultaat

Een verstopte afvoer of toilet: iedereen maakt het wel eens mee. Maar wat moet je dan doen? Je kan een aantal stappen doorlopen om de blokkage weg te werken. We overlopen ze in dit artikel.
Of je nu op zoek bent naar nieuwe technieken, gereedschappen, innovatieve oplossingen of gewoon nieuwsgierig bent, Dobbit Demodays biedt een interactieve en boeiende ervaring die je niet mag missen.
In je keuken breng je vaak veel tijd door. Om te eten, te praten, te swipen en zoveel meer. Met een beetje hulp van IKEA realiseer je zelf je droomkeuken op maat voor een onklopbare prijs. En daar geniet je als doe-het-zelver extra van.
Een ideale manier om je keuken goed uit te rusten zonder zware renovatiewerken of kosten, is door middel van een nieuwe keukenkraan. Met het Start-gamma biedt GROHE je een ruime keuze in keukenkranen om je droomkeuken te helpen ontwerpen. Lees hier hoe je die zelf plaatst.
Een zwevende vloer kan je makkelijk zelf plaatsen. In sommige gevallen en met sommige producten is het echter meer opportuun om te kiezen voor een gespecialiseerde plaatser. We volgen Olivier, die met 20 jaren ervaring op de teller zijn product en stiel vanbinnen en vanbuiten kent.
Je hebt vochtbestendige gipsplaten in jouw douchehoek geplaatst, maar vooraleer je de tegels plaatst, moeten de gipsplaten waterdicht worden gemaakt. We leggen in een paar stappen uit hoe het moet!
Net zoals jij soms nood hebt aan privacy en rust, hebben ook honden baat bij een knus plekje waar ze met rust gelaten worden en prikkels kunnen ontvluchten. Een bench is daar ideaal voor. Zeker als jij die zelf voor je viervoeter bouwt. Download het bouwplan en maak je eigen exemplaar!
Met deze handige en heldere acculedspot kan je overal aan de slag! De klemrichting zorgt ervoor dat je hem overal kan bevestigen en dankzij het kogelgewricht kan de werkspot perfect worden uitgelijnd voor elke werktoepassing! Abonneer je voor 12 maanden op Dobbit en krijg deze acculedspot er GRATIS bij!
STELLING VAN DE WEEK
Met een zonneboiler zorg je met zonne-energie rechtstreeks voor de opwarming van je warm water. Het wordt gezien als een goede manier om te besparen op je energiefactuur. Heb of wil jij een zonneboiler?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.