Online magazines

17 april 2021 Bouwen vol vertrouwen

Er is allerlei plaatmateriaal beschikbaar om de badkamerwand aan te pakken. Denk daarbij aan kunststof tegels of planken die via een tand-en-groefsysteem geplaatst kunnen worden. Lees hier hoe je ermee werkt.
In of om het huis, in de garage of op het werk: er valt altijd wel een klus te klaren, hoe groot of klein die ook is. Met de WD-40 Fix-it Challenge heb je geen excuus meer om deze uit te stellen! Doe mee en maak kans op € 6.000,- klustegoed!
Een revolutionair concept dankzij de ingenieuze clip gemonteerd op een aluminium rail. Snel, makkelijk, perfecte uitlijning. Zonder boren of schroeven: rails, planken met Grad groeven, indien van toepassing een terrasvoet TOP LIFT met vloerbalk.
Zoek je een vakman voor je (ver)bouw-project? Plaats je (ver)bouwopdracht op immofilter.be, laat vakmannen je vinden & ontvang  tot 30 Win For Lifes cadeau! Handig toch?! Immofilter.be is opgericht door particuliere verbouwers.
Je hebt nooit te veel opbergruimte in je woning. Ook in de badkamer is het perfect mogelijk om op een praktische manier spullen te kunnen opbergen. Kijk hoe makkelijk het is om een badkamermuur in een opbergwonder te veranderen.
Hoe lang maai je jouw gras? Heb je al een robotmaaier? Waarom wel/niet? Beantwoord 4 snelle vragen en WIN een elektrische grasmaaier PowerMax™ 1400/34 van Gardena ter WAARDE van 126,95 EUR!
Grasmaaiers bestaan in verschillende vormen. Met een middelgrote tuin heb je genoeg aan een elektrische maaier. Elders is een zitmaaier dan weer interessanter. Of waarom kies je niet voor een robotmaaier? Lees er hier meer over.
STELLING VAN DE WEEK
In je badkamer kies je, zeker in de buurt van douche, bad en lavabo het best voor een waterdichte en makkelijk reinigbare wandbekleding. We denken dan vaak aan tegels, maar wandpanelen zijn steeds meer in trek. Hoe wil jij de wanden van jouw douche of bad bekleden?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.