Online magazines

28 februari 2024 Uw garantie voor een perfect resultaat

hoe richt je een kleine keuken in?
Als je van plan bent om een kleine keuken te renoveren, is het goed om te weten dat je ook uit een beperkte ruimte veel kunt halen. We helpen je op weg in deze nieuwsbrief.

BRICO Tip van de week: grote constructies klemmen
Als je van plan bent om een kleine keuken te renoveren, is het goed om te weten dat je ook uit een beperkte ruimte veel kunt halen. We geven enkele tips om een kleine keuken optimaal in te richten.
Leer een keukeneiland, een inductiekookplaat en een dampkap plaatsen. Of wat dacht je van een zelfgemaakte lamp of een diy keukenkast?  Maak van je keuken een functionele leefruimte!
Je hebt jouw hellende dak geïsoleerd en wilt nu gipsplaten plaatsen? Hierbij wat tips om dit zelf te kunnen doen.
Schimmels wijzen op een ongezond binnenklimaat en kunnen op termijn ook gezondheidsklachten veroorzaken. Zeker natte ruimtes zoals de keuken en de badkamer zijn vatbaar voor schimmelvorming. We geven enkele tips om je ertegen te wapenen.
Er bestaan verschillende soorten tape. Maar welke tape kies je precies voor welk project? Wij maken je wegwijs in de wereld van de verschillende soorten tape.
STELLING VAN DE WEEK
Zonneboilers en warmtepompboilers kennen tegenwoordig een opmars. Maar hoe zorg jij thuis voor sanitair warm water?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.