Online magazines

30 november 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

Elektriciteit zelf plaatsen
Bij het inwerken van stopcontacten, schakelaars en elektrische leidingen komen enkele aandachtspunten kijken, zeker als het om inbouw gaat. We overlopen ze in deze nieuwsbrief.

BRICO Tip van de week: hoe schaven zonder hout weg te kappen
In een nieuwbouwsituatie worden elektriciteitskabels ingewerkt in de muur. Voor een lichte aanpassing kan je de kabels ook in opbouw plaatsen. We geven voor beide gevallen mee hoe je te werk gaat en waarop je moet letten.
Abonneer je nu voor 12 maanden op Dobbit en geniet van 20% extra korting!
Geef jouw mening over de toekomst van je verwarming en WIN een coyote met 4 jaar abonnement ter waarde van 700 EUR! Deze vragen nemen slechts 4 minuten van jouw tijd!
Een botte schaar, een botte beitel of een bot (breek)mes levert slecht werk. Daarom geven we bij deze enkele tips mee om je gereedschap scherp te houden, zodat je er steeds makkelijk mee kan werken.
Een septische put is een verzamelplaats waar het afvalwater van je woning (voornamelijk het toilet) wordt gezuiverd en afgevoerd naar het rioolnet. Lees hier meer over de werking, wanneer je er al dan niet een moet laten plaatsen en hoe vaak het onderhoud nodig is.
STELLING VAN DE WEEK
Hoe vaak je moet snoeien in je tuin, is uiteraard afhankelijk van welke planten je hebt staan. Bij de meeste mensen met een tuin staan over het algemeen jaarlijks twee algemene snoeibeurten op de planning: eens in het voorjaar en eens in het najaar.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.