Online magazines

11 mei 2024 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
biodiversiteit in de tuin
Dankzij campagnes als 'Maai Mei Niet' ruilen steeds meer mensen de grasmat - deels dan wel volledig - in voor wat meer variatie in de tuin. Maar hoe zorg je daar precies voor? We geven tips in deze nieuwsbrief.
Steeds meer mensen willen het strak afgemeten gazon delen met wat meer kleurenpracht en biodiversiteit om een natuurlijke tuin te bekomen. Maar wat houdt zo'n natuurlijke tuin in? Je leest het hier.
Hoe meer je zelf doet, hoe meer je bespaart. Dobbit begeleidt je hierbij stap voor stap bij de realisatie van jouw bouw- en verbouwprojecten. Krijg nu toegang tot het grootste bouwkennisplatform en ga zelf aan de slag.
Ontdek hoe je een kast tegen een wand in gipskartonplaten kan bevestigen met Knauf Hollewandpluggen. Bekijk onze stap-voor-stap tutorial om te zien hoe je dit doet!
Stop verspilling. Hou alles netjes georganiseerd met de bewaaroplossingen van IKEA
Heb jij een schroefboormachine of niet? Beantwoord 4 vragen in 1 minuut en WIN een messenset ter waarde van 61 EUR! De persoon die de schiftingsvraag het dichtst benadert, wint!
In Vlaanderen wordt buitengevelisolatie binnenkort vrijgesteld van een vergunning. Maar hoe pak je gevelisolatieklussen nu precies aan? Lees het hier.
Voor kleine reparaties in hout is houtvulpasta je beste vriend! Bekijk hier hoe je dit gebruikt.
STELLING VAN DE WEEK
Onkruid, veel mensen willen er allemaal zo snel en gemakkelijk mogelijk vanaf, maar toch is het daar ieder jaar terug. Je kan ervoor kiezen om bodembedekkers te planten en onkruid te voorkomen, maar het onkruid dat er is moet weg, en dat kan op verschillende manieren.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.