Online magazines

18 mei 2024 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
Ruim op. Leef volop.

Tijd voor een nieuwe keuken? Of wil je de oude een opfrisbeurt geven? Wat je ook doet, je kan een hele maand genieten van de uitzonderlijke voorwaarden bij IKEA. Geldig van 28/04/2024 t.e.m. 26/05/2024, enkel voor IKEA Family en IKEA Business Network leden en zolang de voorraad strekt.

In welke stijl van keuken je je ook thuis voelt, IKEA maakt je droomkeuken waar. Heb je liever een modern design of kies je eerder voor een klassieke stijl, dankzij de 15% korting op al onze keukensystemen wordt jouw droom realiteit.
Ontwerp je droomkeuken op basis van een keukensysteem naar keuze. Kies uit de ontelbare kasten, keukendeuren en ladefronten. Profiteer van onze nieuwe verlaagde prijzen en creëer een ruimte die je unieke stijl en noden weerspiegelt.
Een perfecte keuken bedenken is een hele uitdaging. Onze keukenplanningsservice helpt je hier graag bij. Maak vandaag nog een afspraak en laat onze specialisten een keuken creëren die perfect past bij je stijl en je beschikbare ruimte.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.