Online magazines

15 mei 2024 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
elektriciteit in de tuin
Elektriciteit in de tuin, het lijkt in eerste instantie niet meteen nodig maar eens je het hebt, wordt het onmisbaar. Maar wat moet je voorzien en hoe pak je het aan? Lees meer in deze nieuwsbrief.
Elektriciteit in de tuin, het lijkt in eerste instantie niet meteen nodig maar eens je het hebt, wordt het onmisbaar. Of het nu voor je tuinverlichting is, of voor je grasmaaier en snoeigereedschappen. Lees hier hoe je zelf elektriciteit voorziet in de tuin.
Wil je zelf aan de slag gaan? Bestel nu een bouwplanpakket (digitaal - pdf) naar keuze en bespaar 50%.
Je keuken aan de kant voorkomt verspilling.  Stop verspilling. Hou alles netjes georganiseerd met de bewaaroplossingen van IKEA.
Zit er zand en vuil in je snoeischaar? Ligt je gereedschap tijdens de winter te roesten in de vochtige schuur? Allemaal zaken die de kwaliteit van je materiaal doen achteruitgaan. Tuincoach Koen geeft simpele tips om je gereedschap in een uitmuntende conditie te houden.
Heb jij een schroefboormachine of niet? Beantwoord 4 vragen in 1 minuut en WIN een messenset ter waarde van 61 EUR! De persoon die de schiftingsvraag het dichtst benadert, wint!
Nu alle onderdelen van de lades op maat gemaakt zijn, kunnen we ze gaan samenstellen. Daarna installeren we ze ter plaatse en integreren we een toegangsluik voor een laadstation in het bureaublad.
Voor kleine reparaties in hout is houtvulpasta je beste vriend! Bekijk hier hoe je dit gebruikt.
STELLING VAN DE WEEK
Onkruid, veel mensen willen er allemaal zo snel en gemakkelijk mogelijk vanaf, maar toch is het daar ieder jaar terug. Je kan ervoor kiezen om bodembedekkers te planten en onkruid te voorkomen, maar het onkruid dat er is moet weg, en dat kan op verschillende manieren.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.