Online magazines

21 mei 2024 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
creËer de vakantiesfeer in je tuin
Een welverdiende zomer is in aantocht! Ben jij ook een vakantie in eigen tuin van plan? Of wil je eindelijk de tuin klaarmaken voor alle gezellige barbecuefeestjes? Bij EXZO vind je alles wat je nodig hebt om je droomtuin vorm te geven!

In de stralende zon met een verfrissend drankje op je eigen terras. Daar zijn wij alvast grote fan van. En wist je dat een houten terras erg makkelijk te bouwen is? Laat die zomer maar al komen!
Plons, een verfrissende duik in het zwembad! Renaat bouwde een platform rond zijn terras uit tali terrasplanken. Na het kijken van deze reportage ben je klaar voor die zomerse duik!
Ook een dakterras is de ideale plek om van de aangename temperaturen te genieten. Maar hoe kleed je zo’n dakterras aan en waar houd je het best rekening mee? In deze blog ontdek je onze beste tips!
Wie ‘zomer’ zegt, zegt barbecuefeestjes. Maar er zijn zo veel manieren om jouw favoriete vleesjes te grillen. Een plancha? Een kamado? Of kies je een pizzaoven? Voor elk gerecht de perfecte bereidingswijze.
Ben je benieuwd naar meer inspiratie voor je tuin? Ons YouTube-kanaal staat vol interessante video’s om jouw droomtuin te realiseren. Abonneer je en mis nooit een volgend project!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.