Online magazines

29 mei 2024 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
hoe kies je een vulmiddel?
Ieder huis heeft wel ergens een barst in de muur of een schroefgat dat niet is weggewerkt. Nochtans houdt het wegwerken daarvan niet veel in. Wel moet je de juiste producten gebruiken. We helpen je op weg.
In elk huis is er wel één barst in de muur of een niet weggewerkt schroefgat te vinden. Het verbergen van deze kleine imperfecties is echter geen ingewikkelde klus. Voor iedere ondergrond zijn er andere vulmiddelen beschikbaar. In dit artikel geven we een overzicht per materiaalsoort.
Digitale toegang tot 800 Dobbit-video's en 2.000 Dobbit-bouwinstructies is een onmisbare basis om te bouwen en verbouwen. Met deze kennis op zak bespaar je duizenden euro's! Krijg nu 20% korting bij een Dobbit-abonnement.

Vervolledig 9 eenvoudige vragen en WIN jouw zelf gekozen PRIJS! Iedereen kan deelnemen. Deze vragen nemen slechts 3 minuten van jouw tijd!

 

Lijkt het zelf plaatsen van een spatwand je te ambitieus? Wij tonen in deze aflevering hoe je het wel degelijk zelf kunt! Met tegellijm, wandtegels en voegmiddel geef je je badkamer een fijne touch!
We komen stilaan toe aan de slotvoorbereidingen van het bureau. Het laatste onderdeel dat we willen voorzien zijn een aantal verticale balken, die zullen kunnen roteren via een ingebouwd draaisysteem. Daarnaast schilderen we de kastjes.
Zowat elke doe-het-zelver heeft een decoupeerzaag of wipzaag in zijn werkplaats. Hoewel heel wat klussers het toestel enkel bovenhalen wanneer ze bochtenwerk moeten zagen, is de decoupeerzaag de echte alleskunner onder de elektrische zagen.

Als je grote takken wegsnoeit, maak je hoe dan ook snoeiwonden. Om je bomen te beschermen tegen ziekten en schimmels, verzorg je die wonden maar beter.

 

STELLING VAN DE WEEK
Misschien sla je het maaien van je grasmat deze maand over, op andere momenten in het tuinseizoen is het dan weer broodnodig. Hoe vaak maai jij je gras ongeveer?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.