Online magazines

14 februari 2024 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
hoe kies je een dampkap?
In een keuken is een dampkap onmisbaar. Welk type je kiest hangt af van de ruimte, maar ook van je ventilatiesysteem. We helpen je op weg bij je keuze in deze nieuwsbrief.

BRICO Tip van de week: schuurhulp voor moeilijke plekken
n een keuken is een dampkap onmisbaar. Maar hoe kies je het correcte toestel dat in jouw ruimte past? En waarop moet je letten als je een ventilatiesysteem hebt? In dit artikel helpen we je op weg.
Batibouw, de grootste Belgische beurs voor bouw, renovatie en inrichting, staat weer voor de deur! Plan jij ook een bezoek?
Abonneer je nu op Dobbit en krijg er 2 toegangstickets voor Batibouw bij!
Speelgoed kopen voor je kinderen is één ding, maar als je zelf het speelgoed maakt heb je er zelf nog eens zo veel plezier aan. Schattig! We maken een nijlpaard, mét een ossenpikker.
In deze minireeks volgen we de leerlingen van het VTI in Veurne. Ze maken een oldtimer in hout, met een metalen onderstel. In deze video zien we hoe ze aan het houten skelet starten.
Voor het plaatsen van de fundering voor je woning, heeft een professional uiteraard de leiding. Voor een tuinhuis kan je echter zelf aan de slag gaan. Lees hier hoe je het aanpakt.
STELLING VAN DE WEEK
Dobbitkijkers hebben een breed interesseveld en lijken vaak ook de grotere ruwbouwwerken niet te schuwen. Over welk onderwerp binnen de ruwbouw zou je meer will zien op Dobbit TV?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.