Online magazines

20 maart 2024 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
Kies je een handheggenschaar of een motorisch aangedreven exemplaar? Is het niet beter om zowel een handmatige als een motorische heggenschaar in huis te halen? En waarop moet je precies letten voor je overgaat tot de aankoop? We leggen een en ander uit in dit artikel.
Ontdek het Dobbit-boek over de kenmerken en toepassingen van de 48 belangrijkste houtsoorten, onmisbaar voor elke bouwer en verbouwer! Gratis bij Dobbit jaarabonnement.
Reeds abonnee?
Bestel het boek extra voordelig.
Je kent het wel... Tijdens verbouwingswerken plakte je een raam af, maar je liet de schilderstape veel langer dan voorgeschreven hangen. Resultaat: het lukt je niet meer om de tape vlot en zonder achterblijvende lijmresten te verwijderen. Wat nu?
Er zijn heel wat mogelijkheden als je een haag wil aanplanten, en je kiest uiteindelijk iets dat past bij je tuin en woning. Aan de andere kant zijn er soms wel bodemvereisten. We overlopen enkele vaak voorkomende haagsoorten en hoe je ze onderhoudt.
Scheerschuim lijkt enkel een alledaags middel dat je gebruikt voor de badkamerspiegel. Toch kan je er heel wat mee. In deze aflevering tonen we de mogelijkheden van scheerschuim.
Ga je hout schilderen, behandelen, of wil je gewoon een mooi, vlak resultaat bekomen? Dan moet je schuren. Schuren kan je met de hand of machinaal. In dit artikel lichten we de verschillende mogelijkheden toe en geven we mee waarop je moet letten wanneer je een schuurmachine kiest en hanteert.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.