Online magazines

23 maart 2024 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
hoe genees je gazonziektes?
Wil je je grasmat weer sterk en gezond krijgen? Dan is de eerste stap om te achterhalen wat de problemen veroorzaakt en vervolgens in te grijpen. We bieden in deze nieuwsbrief een overzicht van mogelijke gazonziektes. 

BRICO Tip van de week: cirkel tekenen op hout
Wil je je grasmat weer sterk en gezond krijgen? Dan is de eerste stap om te achterhalen wat de problemen veroorzaakt en vervolgens in te grijpen. We bieden een overzicht van mogelijke gazonziektes.
Krijg 8 weken digitale toegang tot 2.000 Dobbit bouwinstructies en 800 instructievideo's voor maar 8 euro. Profiteer nu van het Dobbit kennismakingsaanbod! Stopt vanzelf.
Ga je zelf isolatiewerken uitvoeren? Dat doe je niet zomaar zonder je goed te informeren. Ursa helpt je op weg met zijn nieuwe website, waarop je alle nodige info terugvindt om als doe-het-zelver je woning te isoleren.
In deze aflevering toont de Tooldokter hoe je een multifunctionele speelkubus maakt. Met dit speelgoed kunnen kinderen zelf op ontdekking gaan en de constructie omtoveren tot een klimtuig of glijbaan.
Metsel- en voegwerk blijft niet voor eeuwig goed. Vabn tijd tot tijd is er wel wat oplapwerk nodig om bijvoorbeeld vocht- en stabiliteitsproblemen te voorkomen. Welke problemen moeten aangepakt worden en wat zijn de oplossingen? Je leest het hier.
STELLING VAN DE WEEK
Je kan kiezen voor een volledig geintegreerd bekabeld systeem, of voor een systeem met slimme stopcontacten/schakelaars die je op je bestaande elektrische installatie kan aansluiten.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.