Online magazines

29 april 2023 Uw garantie voor een perfect resultaat

Hoe je woning koelen?
Voor een gevoelige afkoeling tijdens de hete zomermaanden kan een aircosysteem uiterst interessant zijn. Maar kies je een vast of een mobiel model? Of toch maar een luchtkoeler of een ventilator? Lees in deze nieuwsbrief meer over de mogelijkheden.

BRICO Tip van de week: maak zelf je houtvulpasta
Hete zomers worden tegenwoordig steeds meer regel dan uitzondering. Zonwering kan al een stuk helpen voor een aangenaam binnenklimaat, maar voor een gevoelige afkoeling kan een aircosysteem uiterst interessant zijn. Of toch maar een luchtkoeler of een ventilator? Lees er meer over in dit artikel.
Op zoek naar werkgereedschap? Parkside heeft betrouwbaar, sterk & kwalitatief werkgereedschap voor al jouw projecten!  Neem nu een print + online abonnement voor 12 maanden aan 20% korting en krijg er nog eens 25% korting op Parkside gereedschappen met gratis verzending bovenop.
De lente is er, dus je kan aan je voorjaarsklussen beginnen! In deze tuin gaan we een robotmaaier installeren, snoeien we wat groen terug én planten we nieuwe stekken. Dankzij enkele nieuwe snufjes werk je je takenlijst sneller dan ooit tevoren af.
Een tuinhuis bouwen doe je niet met hetzelfde hout dat je voor een tv-meubel gebruikt. Kies je voor hardhout, zachthout of een bewerkte houtsoort? Hoe weet je dat je een kwalitatieve plank vasthebt? Waarom koop je het best hout met een label? Wat doe je met kromgetrokken hout? We helpen je op weg.
Heb of wil jij een wandscanner? Beantwoord 5 vragen in 1 minuut en WIN een mobiele accu ledspot ter waarde van 59 EUR! De persoon die de schiftingsvraag het dichtst benadert, wint!
Hogedrukreinigers zijn een geliefde tool om vuile oppervlakken grondig mee schoon te spuiten. Maar waar let je best op als je er één koopt? Om je bij je keuze te helpen, vergeleken we 8 verschillende toestellen binnen dezelfde prijsklasse.
STELLING VAN DE WEEK
Het is vanzelfsprekend dat je je elektriciteitsverbruik binnen de perken houdt, maar met het capaciteitstarief en de opkomst van warmtepompen en elektrische wagens wordt dat in het oog houden nog belangrijker. Heb of wil jij een energiebeheersysteem?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.