Online magazines

15 februari 2023 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
HOE MAAK JE VAN JOUW TUIN EEN OASE VAN RUST?
Mis je nog die laatste finishing touch om van jouw tuin een thuis te maken? Een terras dat nog aangelegd moet worden? Net dat tikkeltje extra privacy met een gesloten tuinafsluiting? Of misschien gewoon een gezellige lounge onder een bijgebouw of overkapping? EXZO zet je graag op weg. Word trots op je tuin!
Geniet NU van een uitzonderlijke korting op meer dan 30.000 producten: Gevelbekleding, Terras, Tuinafsluiting, Bijgebouw, Weideafsluiting, Toegangspoorten en Tuininrichting. Wees er als de kippen bij om jouw korting te claimen!
Zelf jouw tuinproject realiseren? Dat is helemaal niet zo moeilijk! Timo zet je alvast graag op weg. Ontdek al onze video’s en handleidingen.
Hout? Beton? Kunststof? Tegels? Planken? Palen? De juiste materialen kiezen, is het halve werk van elk tuinproject. Laat je adviseren door onze experts.
Een tuin is pas een oase van rust als het volledige plaatje klopt. Ga je net heel landelijk of kies je liever voor modern en strak? Onze klanten tonen hun project.
Zou jij graag een zonnezeil winnen t.w.v. €150? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! We verdelen 10 zonnezeilen onder de deelnemers.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.