Online magazines

21 januari 2023 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
Wanneer tussen twee zones van het beglazingsoppervlak in je ramen een groot temperatuurverschil ontstaat, kan er zich een thermische breuk voordoen en dient het glas hersteld of vervangen te worden. Maar hoe voorkom je dat?
De volledige jaargang 2022 van Dobbit Magazine is nu beschikbaar en omvat 6 nummers van Dobbit en een GRATIS verzamelmap. 
Ideaal voor wie de theorie direct in de praktijk wil omzetten!
Heb of wil jij een verfspuit? Beantwoord 5 vragen in 1 minuut en WIN een mobiele accu ledspot ter waarde van 59 EUR! De persoon die de schiftingsvraag het dichtst benadert, wint!
Hoewel veel laspostproducenten zich niet specifiek richten op de doe-het-zelver, bestaan er heel wat mogelijkheden die je begeleiden bij de eerste stapjes in de laswereld. We overlopen waarop je moeten letten bij aankoop van een laspost.
Woon je op een appartement of heb je enkel een klein terras? Dan is composteren geen evidentie. Een wormenbak biedt een oplossing! Georges toont hoe je met weinig materiaal je groenafval effectief kan verwerken.
Is het tijd voor nieuwe ramen en deuren? Dobbit helpt je op weg bij de juiste keuze en geeft een heleboel tips en tricks mee om de plaatsing tot een goed einde te brengen.
Ook in de badkamer is elektriciteit onontbeerlijk. Omdat het om een natte ruimte gaat, verloopt de installatie niet zoals in een woonkamer of een slaapkamer en moet je dus enkele specifieke zaken in acht nemen. In dit artikel gaat we daar dieper op in.
STELLING VAN DE WEEK
Intelligente sloten of zogenaamde 'smartlocks' steken ook in particuliere woningen de kop op. Bij een dergelijk slot open je de deur met je smartphone, een vingerscan of een klavier in plaats van (of in combinatie) met een gewone sleutel. Heb of wil jij er zo een?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.