Online magazines

22 november 2023 Uw garantie voor een perfect resultaat

Een haard of kachel zorgt voor warmte en gezelligheid in de living. Om ervoor te zorgen dat dat zo blijft, is onderhoud belangrijk. Dat gaat ten eerste om het toestel geregeld schoonmaken, maar ook een periodiek onderhoud is van tel. Wat houdt dat in? Een overzicht.
Zelf sanitaire klussen uitvoeren? Dat doe je met Dobbit. Bestel nu dit pakket met 3 magazines, jouw ideale informatiebron voor het onderhoud van je verwarming, de plaatsing van je badkamer en de ins en outs van je sanitaire installatie!
Een haard of kachel is pure meerwaarde in je huis, maar betekent ook een potentieel gevaar. Het is belangrijk te werken met materialen die hittebestendig zijn. PROMAFOUR® is dan alles wat je nodig hebt, het complete systeem voor haarden.
Nu de kastenwand er staat, kunnen we overgaan tot het keukeneiland. We bepalen eerst waar we het gaan plaatsen en stellen het dan samen, want naast de nodige corpussen, worden hierin de vaatwas en spoelbak verwerkt.

Maak kennis met de hoogwaardige houtpellets van GOLDPELLET. Deze premium pellets leveren uitstekende prestaties en betrouwbare warmte.

Bestel nu incl. GRATIS levering binnen de 5 dagen!

Tapes, we kennen ze als onze beste vriend bij noodreparaties of als onmisbare tool bij schilderwerken. Voor de klusser of verbouwer zijn er heel wat verschillende soorten die je best in je koffer of in je atelier hebt liggen. We overlopen ze in dit artikel.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.