Online magazines

1 november 2023 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
Laminaat bestaat in allerlei stijlen, afmetingen en kleuren. Ook hoogglansafwerking is mogelijk en komt vooral in een strakke woning mooi tot zijn recht. Maar hoewel het decoratieve aspect van belang is, zijn er meerdere praktische aandachtspunten.

Maak kennis met de hoogwaardige houtpellets van GOLDPELLET. Deze premium pellets leveren uitstekende prestaties en betrouwbare warmte.

Bestel nu, incl. GRATIS levering binnen de 5 dagen!

Heb jij reeds een laser afstandsmeter of wil je er een? Beantwoord 4 vragen in 1 minuut en WIN een mobiele acculedspot ter waarde van 59 EUR! De persoon die de schiftingsvraag het dichtst benadert, wint!

Je gebruikt niet gelijk welke borstel of roller voor elke verfklus. Om een goed resultaat te bekomen, moet je die ook afstemmen op je ondergrond en het soort verf. We overlopen wat er bestaat, en wat je precies wanneer gebruikt.

Word een houtexpert met dit dynamische duo!
Met dit boek over de populairste houtsoorten en een praktisch magazine over hout bewerken heb je de ideale informatiebron gevonden!
Nu we onze keuken gekozen hebben, is het tijd om over te gaan tot de installatie ervan! Nadat we alle onderdelen gesorteerd hebben, beginnen we met de montage van de kastenwand.
Heb jij een ruime ervaring binnen een bepaald vakgebied in de bouw? Ben je in staat om deze vakkennis, hetzij live, voor of achter de schermen, te delen met anderen? En kan je je gemakkelijk enkele dagen in de maand vrijmaken? Dan ben jij de collega die we zoeken.
We kampen al enkele jaren met warme en natte winters, maar dat sluit niet uit dat (extreme) vrieskou nog steeds mogelijk is. En dan rust je woning beter vooraf goed uit, voorkomen is immers beter dan genezen!
STELLING VAN DE WEEK
Een spiegel is onmisbaar in de badkamer. Tegenwoordig herbergen badkamerspiegels behoorlijk wat extra functies, zoals verlichting, verwarming of zelfs een geïntegreerde computer. Welke soort badkamerspiegel heb jij?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.