Online magazines

1 oktober 2023 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
KLUSSEN ALS EEN PRO, dat doe je met ATELIER KNAUF!
Ben je van plan om je woning te renoveren? Atelier Knauf helpt je op weg bij enkele cruciale klussen. Bekijk de instructievideo's en ontdek de stappenplannen.

Mis onze nieuwste tutorials niet!
Hoe zelf klinkers plaatsen?
Zin om zelf een tuinpad of terras met klinkers aan te leggen? In dit stappenplan ontdek je hoe je klinkers plaatst en opvoegt. Eerst zorg je voor een uitzetvoeg. Dat doe je door een voegband te plaatsen rond de gestabiliseerde dekvloer én overal waar die in contact komt met bouwelementen. De dekvloer mag niet in contact komen met harde punten. Goed om te weten: deze klus voer je best met z’n tweeën uit.
Hoe bevestig je een plafond op beton?
Wil je een plafond bevestigen op een betonnen onderstructuurCheck hier wat je allemaal nodig hebt voor je klus en bekijk in deze video hoe je aan de slag gaat. Eerst teken je op de muur een lijn op het laagste niveau van de structuur. Vervolgens monteer je de randprofielen op de muren. Daarna bevestig je de afhangers in het betonnen plafond en klik je de CD-profielen in de regelbare afhangers. Hoe het dan verder gaat? Dat ontdek je in het stappenplan op Atelier Knauf!
Hoe zelf je inloopdouche bouwen?
Van a tot z een inloopdouche bouwen, dat kan je ook zelf! Download hier je shopping list en bekijk de heldere instructievideo. De dekvloer onder de toekomstige inloopdouche moet een helling hebben van minimaal 2% in de richting van de toekomstige afvoer. Ga je de afvoer plaatsen, zorg er dan voor dat die in het midden van de douche zit. Dat maakt het later makkelijker om de tegels te snijden. Ontdek meer tips en een handig stappenplan.
Hoe keramisch parket plaatsen?
Genieten van de warme, authentieke uitstraling van parket, zonder de nadelen? Met een keramisch parket heb je het beste van twee werelden. Eerst bepaal je volgende parameters: tegelafmetingenvoegbreedtes en het te betegelen oppervlak. Op basis daarvan kan je de juiste hoeveelheid tegellijm en een geschikte lijmkam voorzien, weet je hoe je de tegels moet versnijden en kan je het legplan uitwerken.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.