Online magazines

3 juni 2023 Uw garantie voor een perfect resultaat

omgaan met onkruid in de tuin
Onkruid kan je op verschillende manieren bestrijden. Het kan echter ook handig zijn om eerst eens na te gaan of je er iets mee bent. Lees in deze nieuwsbrief meer over hoe je onkruid bestrijdt, voorkomt ... en gebruikt!

BRICO Tip van de week: maak je eigen T-lat
Onkruid concurreert met je kostbare sierplanten, maar sommige soorten hebben ook hun nut! In dit artikel geven we je de mogelijkheden om onkruid te bestrijden en te voorkomen, maar gaan we ook na welke soorten een toegevoerde waarde kunnen bieden.
Op zoek naar het perfecte cadeau voor Vaderdag? De kwalitatieve meetapparaten van Futech zal je vader zeker superhandig vinden! Schenk een abonnement op Dobbit samen met een onmisbaar meetapparaat van Futech naar keuze.
Hogedrukreinigers maken het reinigen van tuinmeubelen, terras of auto kinderspel. Ontdek nu de beste hogedrukreinigers! We hebben 8 modellen vergeleken en getest. Vergelijk zelf en maak een weloverwogen keuze. Klik hier voor de resultaten en start je vergelijking!
Hoe bewater jij jouw planten? Vervolledig bijgevoegde vragen en WIN een MICRO DRIP STARTSET van GARDENA ter WAARDE van 70 EUR! Deze vragen nemen slechts 2 minuten van jouw tijd!
De regenwaterfilters die zich bij je pomp bevinden, zijn regelmatig eens aan vervanging toe. Bekijk hier hoe je dat zelf doet.
Met een thuisbatterij sla je stroom op en kan je het percentage van je eigen verbruik verhogen. Daarnaast is het ook een handige back-up tijdens een stroompanne. Waarom zou je het overwegen? Je leest het hier.
Je traphal schilderen is niet de eenvoudigste klus. Je moet goed nadenken waar je je ladder gaat plaatsen. De tooldokter denkt mee en maakt een verlenging van je trap zodat je meer ruimte hebt om je ladder te plaatsen.
STELLING VAN DE WEEK
Bij Dobbit testen en vergelijken we machines. We onderzoeken waarmee je rekening moet houden bij de aankoop en vertellen hoe je het meest geschikte model kan kiezen. Van welke heavy duty elektrische tool wil je graag eens een vergelijking zien?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.