Online magazines

13 mei 2023 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
Groene aanslag op je terras ontsiert het niet alleen, het is ook een potentieel gevaar. Zowel stenen als hout worden spekglad. Je doet er dus goed aan om je terras jaarlijks een goede onderhoudsbeurt te geven. Lees hier wat dat allemaal inhoudt.
Ontdek snel het assortiment van Dobbit met onmisbare tools voor elk project! Abonneer je nu voor 12 maanden op Dobbit en ontvang GRATIS een van deze absolute must-haves naar keuze als cadeau!
Je moet een nieuwe chape gieten om verwarmingsbuizen, technische bekabeling enz. te bedekken, en je wil dat doen zonder tijdverlies? In dit geval kan een vloeibare, zelfnivellerende chape de juiste keuze zijn.
Decoratieve wandpanelen zijn een vaak gebruikt alternatief op de gebruikelijke tegelwand. In elk van de gangbare materialen zijn dergelijke panelen verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins. Je kan ze ook makkelijk zelf plaatsen. Lees er hier meer over.
Heb jij een dompelpomp of ben je van plan er één aan te kopen? Beantwoord 4 vragen in 1 minuut en WIN een mobiele accu ledspot ter waarde van 59 EUR! De persoon die de schiftingsvraag het dichtst benadert, wint!
De mooiste schilderprojecten van België zijn gebundeld in een speciale uitgave. Een echte must-have voor wie schilder- en decoratieplannen heeft.
Is je gevel aan een nieuwe look toe? Dan zorgt hout voor een decoratieve oplossing met een warme uitstraling. Uiteraard kies je niet zomaar gelijk welke houtsoort, wil je dat je gevel even blijft meegaan. We helpen je op weg bij je houtkeuze en tonen hoe je zelf aan de plaatsing van houten gevellatten begint.
STELLING VAN DE WEEK
Wie wat kaas gegeten heeft van houtbewerking, vliegt maar al te graag in een project als het maken van zijn eigen buitenkeuken. Heb jij dat zelf gedaan of ga jij dat zelf doen? Of toch liever een kant-en-klaar model?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.