Online magazines

26 maart 2023 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
Zondag Demodag!

Vandaag staat alles in het teken van de bouwer en verbouwer! Op de DOBBIT DEMODAYS kan je genieten van advies op maat en tal van tips en tricks voor een uitstekende gebruikservaring aan de hand van demonstraties gegeven door professionals.
Registreer nog snel je GRATIS TOEGANG 

 

Pascal Vandenberghe


GRATIS DEMODAGEN VOOR BOUWERS EN VERBOUWERS

Vandaag staat alles in het teken van de bouwer en verbouwer! Je kan proeven van alle machines, alle merken, op één dag, op één locatie. Beleef non-stop tal van demonstraties van gereedschappen, machines, materialen en technieken.

Wanneer: 
Zondag 26 maart 2023 van 10.00 tot 18.00 u.

 

Waar: 
Waregem Expo 

GRATIS REGISTREREN 
Wens je aanwezig te zijn op dit onvergetelijk event? Aarzel dan niet! Registreer je nu nog snel GRATIS online en ontvang onmiddellijk jouw persoonlijke toegangsticket. 

DEELNEMENDE MERKEN EN DEMONSTRATIES
Professionals demonstreren live en interactief de werking, functies, toepassingen en het resultaat. Ontdek alle deelnemende merken en hun demonstratie.
GRATIS TOEGANG
De toegang is gratis, mits voorafgaande registratie. Registreer je nu online en ontvang onmiddellijk jouw persoonlijke toegangsticket.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.