Online magazines

29 maart 2023 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
elektriciteit leggen in de tuin
Elektriciteit in de tuin, het lijkt in eerste instantie niet meteen nodig, maar eens je het hebt, wordt het onmisbaar. Of het nu voor je tuinverlichting is of voor je grasmaaier en snoeigereedschappen. Lees in deze nieuwsbrief hoe je zelf elektriciteit voorziet in de tuin.

BRICO Tip van de week: hoe je dakgoten reinigen?
Elektriciteit in de tuin, het lijkt in eerste instantie niet meteen nodig, maar eens je het hebt, wordt het onmisbaar. Of het nu voor je tuinverlichting is of voor je grasmaaier en snoeitools. Lees hier hoe je zelf elektriciteit voorziet in de tuin en in je tuinhuis.
Nu het stilaan lente begint te worden, kunnen de tuinprojecten weer van start gaan! Ontdek de must-knows over hoe je jouw tuin moet aanpakken in ons Dobbit buitenklus magazinepakket.
Krijg nu 33% korting op dit Dobbit magazinepakket!
In 'Het appartement' nemen we een appartement onder handen, van casco tot volledig afgewerkt. Maar voor we hieraan kunnen beginnen, bekijken we even hoe de realisatie van het appartementsgebouw tot stand kwam én hoe de opbouw in zijn werk ging.
Je oven of microgolfoven reinigen doe je met een aantal simpele trucjes. Wij tonen jou hoe je aan de slag gaat om je oven vanbinnen weer brandschoon te krijgen.

Een klein muisvormig toestel is handiger om in hoeken en boven je hoofd te werken. Moet je een groot oppervlak schuren? Dan kies je weer beter voor een vlak- of een bandschuurmachine. Er zijn met andere woorden verschillende soorten schuurmachines waaruit je kan kiezen. We overlopen ze hier.

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.