Online magazines

07 januari 2023 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
Is je trap aan wat opfrissing toe? Dan kan je die relatief makkelijk zelf opfrissen. Over het algemeen gaat het dan over een nieuwe verf- of vernislaag, of je kan werken met overzettreden. We geven mee hoe je aan de slag gaat.
800 instructievideo's en 2.000 bouwinstructies zijn een onmisbare basis om kwalitatief te bouwen en verbouwen. Met deze kennis op zak bespaar je duizenden euro's!
Abonneer je nu op DOBBIT en krijg 20% extra korting!
Zit je met een fikse verbouwing in het verschiet? Dan zal je vast al nagedacht hebben over hoe je je woning zo duurzaam en energiezuinig mogelijk kan maken. Je leert er alles over op Bouw & Reno, van 14 tot en met 22 januari in Antwerp Expo!

Zelfs al heb je totaal geen ervaring met elektriciteit, een deurbel installeren is een haalbare kaart. Zeker als de kabels er al liggen. Verder geven we ook mee hoe je een slimme deurbel plaatst, wat nog een pak simpeler is.

Een botte schaar, een botte beitel of een bot (breek)mes levert slecht werk. Daarom geven we bij deze enkele tips mee om je gereedschap scherp te houden, zodat je er steeds makkelijk mee kan werken.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.