Online magazines

14 december 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
waarom een rietdak kiezen?
Om je woning een landelijke touch te geven, kan je opteren voor een rieten dakbedekking. Dat is echter niet in elke omgeving een goede optie. Lees er meer over in deze nieuwsbrief.

BRICO Tip van de week: zware glasplaten optillen

Om je woning een landelijke touch te geven, kan je opteren voor een rieten dakbedekking. Dat is echter niet in elke omgeving een goede optie. Lees hier waarop je moet letten bij de keuze voor een rietdak, welke aandachtspunten er zijn voor de plaatsing en hoe je het onderhoud aanpakt.

In dit nummer tonen we hoe je zelf stap voor stap isolatie plaatst om zo energie en geld te besparen!
Wil je je vloer isoleren, dan kan dat met isolatieplaten. Er zijn verschillende soorten en technieken waaruit je kan kiezen, de ene al makkelijker toe te passen dan de andere. Lees hier hoe dat op professionele wijze gebeurt.
Wil je slijpen, schuren, boren, schaven of zagen? Parkside heeft betrouwbaar en sterk gereedschap voor al jouw toekomstige projecten! Krijg nu 25% korting op het Parkside-assortiment bij een Dobbit-abonnement!
Velen onder jullie deinzen er niet voor terug om constructies van hout te maken. Velen twijfelen wel bij metaalbewerking of als ze wat elektriciteitsdraden moeten verbinden. Nochtans hoef je daar geen complexe technieken voor toe te passen. Lees er hier meer over.
STELLING VAN DE WEEK
Het is vanzelfsprekend dat je je elektriciteitsverbruik binnen de perken houdt, maar met het capaciteitstarief in het vooruitzicht wordt dat in het oog houden nog belangrijker. Een energiebeheersysteem - dat je koppelt aan je digitale meter - kan daarbij helpen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.