Online magazines

06 augustus 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

hoe zelf je dak onderhouden
De zomer is het uitgelezen moment om eens je dak te inspecteren. Maar waarop moet je precies letten en welke problemen kan je zelf oplossen? We leggen het uit in deze nieuwsbrief, zowel voor een plat dak als voor een hellend dak.

BRICO Tip van de week: kraankop schoonmaken zonder demonteren
De zomer is het uitgelezen moment om eens je dak te inspecteren. Maar waarop moet je precies letten en welke problemen kan je zelf oplossen? We leggen het uit, zowel voor een plat dak als voor een hellend dak.
Iets scheef ophangen of vastzetten behoort nu tot het verleden dankzij deze superhandige kruislijnlaser van Laserliner. Dit toestel op statief kan alle horizontale en verticale lijnen en hellingen vastleggen. Nu GRATIS bij een Dobbit-abonnement.
Houten ramen vragen regelmatig onderhoud. Wie zich dat werk liever ontziet, kan daarom opteren voor pvc. Dat bedachten ook de eigenaars van een te renoveren woning in Zingem. Ze schakelden de hulp in van Raamwinkel om hun ramen en deuren te vervangen.
Wie van zijn zolder meer dan een opbergruimte wil maken, doet er goed aan een dakraam te installeren om wat natuurlijk licht binnen te krijgen. Ook voor wie een plat dak heeft dat aan renovatie toe is, is een dakkoepel of een lichtstraat een aangename toevoeging. Lees hoe je zelf de plaatsing kan uitvoeren.
WIl jij een douchehoek van gipsplaten bouwen en vervolgens de wand betegelen? Volg de stappen in deze video voor een perfect resultaat dankzij de Hydro-gipsplaten! Ontdek wat je nodig hebt, veel tips en technieken om een echte pro te worden!
Is het tijd voor nieuwe ramen en deuren? Dobbit helpt je op weg bij de juiste keuze en geeft een heleboel tips en tricks mee om de plaatsing en het onderhoud tot een goed einde te brengen.
Een dak vernieuwen laat je best over aan de vakman maar er zijn een aantal zaken waarbij je kan helpen. Afbraakwerken hoort daar bij, mits je steeds je eigen veiligheid in acht neemt. Hoeveel je van je dak gaat aanpakken, hangt af van wat er nodig is.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.