Online magazines

29 juni 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

houten gevelbekleding kiezen
Is je gevel aan een nieuwe look toe? Dan zorgt hout voor een decoratieve oplossing met een warme uitstraling. Uiteraard kies je niet zomaar gelijk welke houtsoort, wil je dat je gevel even blijft meegaan. Meer daarover in deze nieuwsbrief.

BRICO Tip van de week: duurzaam omgaan met je batterijen
Is je gevel aan een nieuwe look toe? Dan zorgt hout voor een decoratieve oplossing met een warme uitstraling. Uiteraard kies je niet zomaar gelijk welke houtsoort, wil je dat je gevel even blijft meegaan. We helpen je op weg bij je houtkeuze en tonen hoe je zelf aan de plaatsing van houten gevellatten begint.
Iets scheef ophangen of vastzetten behoort nu tot het verleden dankzij deze superhandige kruislijnlaser van Laserliner. Dit toestel op statief kan alle horizontale en verticale lijnen en hellingen vastleggen. Nu GRATIS bij een Dobbit-abonnement.
De zon schijnt en je hebt nog een klus in jouw tuin. We kennen het! Wil je een terras aanleggen? Gevelbekleding plaatsen? Een tuinhuis timmeren? Jouw tuin of weide afsluiten? EXZO heeft een ruim aanbod, geeft gratis advies, plaatsingstips en levert aan huis.
Wie een huis verkoopt van voor 2001 heeft daar in Vlaanderen vanaf eind dit jaar een asbestattest voor nodig. Maar hoe weet je nu of er asbest in je woning zit? En hoe kan je die zelf (laten) verwijderen? Je leest het hier.
Welke sprays kent u? Diegene die de schiftingsvraag het dichtst benadert WINT een barbecueset! Deze vragen nemen 3 minuten van jouw tijd in.
Schilderen lijkt een van de meest eenvoudige klussen die er bestaan. Toch kan er heel wat mislopen. Vaak komt het erop aan om de ondergrond op de juiste manier voor te bereiden. We lijsten enkele vaak voorkomende problemen op en wat je eraan kan doen.
STELLING VAN DE WEEK
Onkruid, veel mensen willen er allemaal zo snel en gemakkelijk mogelijk vanaf, maar toch is het daar ieder jaar terug. Je kan ervoor kiezen om bodembedekkers te planten en onkruid te voorkomen, maar het onkruid dat er is, wil je misschien weg, en dat kan op verschillende manieren.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.