Online magazines

18 juni 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

je woning koelen met airco
Voor een gevoelige afkoeling tijdens de hete zomermaanden kan een aircosysteem uiterst interessant zijn. Maar kies je een vast of een mobiel model? Of toch maar een luchtkoeler of een ventilator? Lees er meer over in deze nieuwsbrief.

BRICO Tip van de week: hoe je dampkapfilters reinigen

Hete zomers worden meer regel dan uitzondering, en dat lijkt dit jaar opnieuw bevestigd te worden. Je zal dus een oplossing moeten zoeken om het binnen aangenaam te houden. Voor een gevoelige afkoeling kan airco uiterst interessant zijn. We overlopen de mogelijkheden
Werk gemakkelijker in elk donker hoekje dankzij onze 2 draadloze lichtbronnen. Beide hulpmiddelen geven u kwalitatief en helder licht voor lange duur! 
Krijg GRATIS een Brennenstuhl-ledspot en een Perel hoofdlamp bij een Dobbit-abonnement.
Een van de belangrijkste onderdelen van een zwembad is de filterpomp. Deze wordt gebruikt om zwembadwater te filteren zodat je in schoon water kan genieten. Maar hoe werkt de filter nu precies, hoe sluit je hem correct aan en hoe onderhoud je hem naar behoren?
Zodra de zon komt piepen haalt elke zelfverklaarde buitenkok zijn barbecue van stal. En terecht, want barbecuen blijft het toppunt van convivialiteit. Recepten voor marinades en salades vind je overal. Wij brengen liever de techniek en de veiligheid nog eens onder de aandacht.
Welke sprays kent u? Diegene die de schiftingsvraag het dichtst benaderd WINT een barbecueset! Deze vragen nemen 3 minuten van uw tijd in.
Wanneer het weer zachter wordt, gaan de ramen en deuren open. Welkom, frisse lucht! Jammer genoeg begrijpen insecten niet dat het niet de bedoeling is dat ze binnen komen. Je kan ze nochtans makkelijk buiten houden met een correct geplaatste of zelfgemaakte hor.
STELLING VAN DE WEEK
Als het op zonwering bij ramen aankomt, zijn rolluiken een standaard geworden, al zijn screens de laatste jaren aan een stevige opmars bezig. Hoe zijn jouw ramen uitgerust, of hoe ben je van plan ze uit te rusten?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.