Online magazines

15 december 2021 Uw garantie voor een perfect resultaat

waarom een zonneboiler kiezen
Met zonnepanelen wek je natuurlijk elektriciteit op, maar je kunt ook zonnecollectoren of thermische zonnepanelen plaatsen die je aansluit op een boiler en die dus rechtstreeks voor de opwarming van je warm water zullen zorgen. Lees er meer over in dit online magazine.

BRICO Tip van de week: een propere snijplank
Met zonnepanelen wek je natuurlijk elektriciteit op, maar je kunt ook zonnecollectoren of thermische zonnepanelen plaatsen die je aansluit op je boiler en die dus rechtstreeks voor de opwarming van je warm water zullen zorgen.
Met vloerverwarming haal je comfort in huis. Het vereist wel de nodige aandacht op het vlak van installatie. Welke technieken zijn er? Wat is het verschil tussen een droog en een nat systeem? Is er onderhoud nodig? Daar gaan we even dieper op in.
Een geslaagde klus begint bij een atelier dat er proper bijligt. Alleen, gemakkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk. Daarom nemen we even de tijd om het 5S-systeem te overlopen.  Dit systeem onderscheidt vijf stappen waarmee je je atelier netjes en overzichtelijk houdt.
Schenk of neem zelf een abonnement op Dobbit en krijg er gratis een mobiele accu-ledspot (t.w.v. 59 euro) bij. Ideaal als geschenk of simpelweg voor jezelf.
Bij nieuwbouwwoningen worden de muren sowieso geïsoleerd. Het isoleren van bestaande buitenmuren gebeurt het best via de spouw of aan de buitenkant. Indien dat onmogelijk is, kan er ook via de binnenzijde geïsoleerd worden.
STELLING VAN DE WEEK
De meesten onder ons hebben een gas-of mazoutketel in huis om te verwarmen, maar de laatste jaren maken hernieuwbare systemen een opmars. Ben jij bereid om over te stappen op een hernieuwbare bron?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.