Online magazines

30 oktober 2021 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
vochtproblemen in de kelder
Een kelder maak je best langs buiten waterdicht wanneer je hem zet, maar dat gebeurt niet altijd. Een kelder die niet goed is afgedicht, is een makkelijk doelwit voor grondwater. In dit online magazine geven we enkele mogelijke oplossingen mee.

BRICO Tip van de week: MDF-randen vullen zonder filler
Een kelder die niet goed is afgedicht, is - zeker in regenachtige periodes - is een gemakkelijk doelwit voor grondwater. Dat kan nare gevolgen hebben. We geven enkele mogelijke oplossingen mee. Sommige kan je zelf aanbrengen, voor andere schakel je een pro in.
Neem nu een abonnement voor 12 maanden op Dobbit en krijg er gratis een 11-delige gatenzaagzet 19-64 mm (t.w.v. 14,95 euro) bij.
Droom je van een betegelde inloopdouche in jouw badkamer? Volg de stappen in deze video voor een perfect resultaat! Lijst van materialen, tips voor een maximale waterdichting en technieken om een echte pro te worden!
We geven mee waar je op moet letten bij het kiezen van je radiatoren, zoals het vermogen, het aan- en afvoersysteem en het design. Daarnaast tonen we ook hoe je zelf een radiator plaatst. Ook voor het onderhoud geven we enkele handige tips mee.
Wil je de werking van lagers of sloten verbeteren, of moet je pvc pijpen, geleiders van een garagedeur of andere onderdelen smeren of beschermen tegen vocht? Dan komt WD-40 Specialist® Siliconenspray  zeker van pas!
Ongeacht welke stijl je van houdt: het komt erop aan een evenwicht te vinden tussen een intiemere sfeer enerzijds en voldoende functionele verlichting anderzijds. Daarvoor maak je gebruik van verschillende types verlichting en lampen. We helpen je bij de keuze!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.