Online magazines

08 maart 2021 Bouwen vol vertrouwen

Online versie bekijken
VERNIEUW ZELF JE plat dak
Is je plat dak aan een renovatie toe? Dan zijn er verschillende mogelijkheden waarop je die opnieuw kan bedekken. Ben je op zoek naar een budgetvriendelijke doe-het-zelfoplossing? Ga voor EPDM! Wil je weten hoe je zelf EPDM legt? Maak kans op één van de 10 gratis VIP demo's!
 
Denk je aan een duurzame en goedkope manier om je dak te bedekken? Ga voor EPDM! Het is niet enkel een robuust materiaal, je kan de plaatsing gemakkelijk voor je eigen rekening nemen en dat bespaart een pak!
De drie belangrijkste materialen om platte daken mee te bedekken zijn bitumen, EPDM en pvc. Daarbovenop kan er nog geopteerd worden over een ecologisch groendak. We lijsten de voor- en nadelen voor je op.
Schrijf je in en win één van de 10 gratis VIP demo's! Geniet van een volledige rondleiding over het assortiment, leer de technieken aan de demotafel en geniet van een volledige coronaproof demonstratie in de showroom. Exclusieve Dobbit korting!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.