Online magazines

27 februari 2021 Bouwen vol vertrouwen

Online versie bekijken
Is je plafond aan opfrissing toe? Dan heb je doorgaans twee opties: schilderen of behangen. Of misschien moet je je plafond terug van nul heropbouwen? Wij geven alle stappen mee die je moet doorlopen voor het perfecte eindresultaat.
We hebben allemaal wel ergens een bus WD-40® Multi Use Product staan. Zit je met een veeleisende of een vrij specifieke klus? Dan komen de Specialist-bussen van WD-40 misschien beter van pas, elk met een krachtige formule.
Een kamer inrichten betekent slim omgaan met ruimte. De geknipte manier om spullen op te bergen is met kasten op maat van de ruimte. We geven je tips mee voor de indeling en de opbouw van je kasten, zodat je vlot aan de slag kan.
Hoe zien jouw ramen eruit? Ben je een een voorstander van vaste ramen, of draai-kiepramen? Vervolledig 5 vragen en WIN een Brico waardebon ter waarde van € 100! Deze vragen nemen slechts 2 minuten van je tijd!
Een serre is een droom voor elke aspirant-moestuinier. Je kan over het algemeen kiezen voor een tunnelserre of een glazen serre. Zie je het zo groots niet? Dan is een moestuinbak iets voor jou. Lees er hier meer over.
De volledige jaargang 2020 van Dobbit Magazine is nu beschikbaar en omvat 4 nummers van Dobbit en een verzamelmap. Ideaal voor wie meteen aan de slag wil.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.