Online magazines

20 februari 2021 Bouwen vol vertrouwen

Online versie bekijken
hoe je gevelbekleding kiezen
Zit je in een nieuwbouw of is je oude gevel aan vervanging toe? Er zijn heel wat mogelijkheden om die in een nieuw en origineel jasje te steken. Leer er meer over in dit online magazine.

BRICO Tip van de week: posterophanger
 
De uitstraling van je woning staat of valt met het uitzicht van je gevel. Er zijn veel manieren om die te bekleden, waarmee ze zowel esthetisch als praktisch wordt opgewaardeerd. We overlopen de meest courante mogelijkheden.
Niets verslaat het zalige gevoel van een douche in de ochtend. Wil je je bad of douchecabine vervangen door een tijdloze, moderne inloopdouche? Dat is heel eenvoudig. Ontdek de mogelijkheden.
Soms is de regenput te ver om er makkelijk de regenpijp van je tuinhuis op aan te sluiten. Het regenwater opvangen in een grote regenton is dan de oplossing. Maar waar let je op bij de aanschaf? En hoe haalbaar is het om zelf een ton te maken?
Geen goeie constructie zonder haakse hoek, en dat is niet anders wanneer je met metaal moet werken. Daarom tonen we in deze video hoe je een hulpstuk maakt om zeker haaks te kunnen lassen.
Tijdens het klussen moet je vaak iets vastmaken of -houden. Een stuk touw met een knoop in is dan een snelle en handige oplossing. De ene knoop is echter de andere niet. We sommen enkele eenvoudige en betrouwbare knopen voor je op.
De volledige jaargang 2020 van Dobbit Magazine is nu beschikbaar en omvat 4 nummers van Dobbit en een verzamelmap. Ideaal voor wie meteen aan de slag wil.
STELLING VAN DE WEEK
Soms is de regenput te ver om er makkelijk de regenpijp van je tuinhuis of serre op aan te sluiten. Het regenwater opvangen in een grote regenton is dan de oplossing. Heb jij er een staan?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.