Online magazines

13 februari 2021 Bouwen vol vertrouwen

Online versie bekijken
waarom een warmtepomp kiezen
De warmtepomp is dankzij zijn zuinigheid een hoogst interessante manier om je woning van warmte te voorzien. We vertellen je er alles over in dit online magazine.

BRICO Tip van de week: houten lamellen als eyecatcher
 
Er zijn verschillende types warmtepompen, maar allemaal werken ze min of meer volgens hetzelfde principe: warmte onttrekken uit de omgeving. Een woordje uitleg bij de werking en antwoorden op enkele veelgestelde vragen.
Van je badkamer maak je graag een comfortabele plek, en het liefst met een mooie persoonlijke toets. Maar wat als je niet veel ruimte hebt? Of als je er een echte ontspanningsruimte van wil maken? We geven enkele slimme tips.
Ben je van plan om je sanitaire leidingen te plaatsen of te renoveren? We overlopen wat er onmisbaar is in een goed legplan en geven een resem praktische tips mee voor het leggen en verbinden van de verschillende soorten buizen.
Hoe zien jouw ramen eruit? Vervolledig 5 vragen en WIN een Brico waardebon ter waarde van € 100! Deze vragen nemen slechts 2 minuten van uw tijd!
Ga je hout schilderen, behandelen, of wil je gewoon een mooi, vlak resultaat bekomen? Dan moet je schuren, met de hand of machinaal. We lichten de mogelijkheden toe en geven mee waarop je moet letten bij de keuze van een schuurmachine.
In Dobbit magazine proberen we op verschillende manieren onze woning te verbeteren. Van metselwerken tot kastscharnieren, van een vlakke dekvloer tot netjes geplaatste plinten, van het terras tot de wasmachine, het komt allemaal aan bod.
STELLING VAN DE WEEK
De leidingen leggen voor de aan- en afvoer van het sanitair is een heel werk, maar tegenwoordig is het haalbaar om daar zelf aan te beginnen. Hoe heb jij het aangepakt voor jouw woning?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.