Online magazines

6 april 2024 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
6 afkortzagen getest en vergeleken
Voor de meer veeleisende klussen is een afkortzaag een onmisbare tool.Het aanbod aan toestellen is echter groot. Om je op weg te helpen, hebben we 6 verschillende toestellen getest. Ontdek in deze nieuwsbrief onze reviews en vergelijk zelf de afkortzagen.
Voor de meer veeleisende klussen is een afkortzaag een onmisbare tool. Het aanbod aan toestellen is echter groot. Om je op weg te helpen, hebben we 6 verschillende toestellen getest. Ontdek hier onze reviews en vergelijk zelf de reviews.
Ontdek in dit Dobbit-magazine alles over de nieuwste tuintrends voor 2024, het belang van een waterdoorlatende oprit, handige tips voor het herstellen van een drassige tuin en nog veel meer tips en tricks!
In deze aflevering toont de Tooldokter hoe je een houten evenwichtsbordspel maakt. Met dit speelgoed kunnen kinderen zelf ontdekken hoe ze strategisch het bord in balans kunnen houden, óf hun tegenstanders uit balans kunnen brengen.
In deze minireeks volgen we de leerlingen van het VTI in Veurne. Ze maken een oldtimer in hout, met een metalen onderstel. Vandaag zien we hoe ze van de auto een uniek project maken dankzij een fijne afwerking.
Dit buitenkeukenmeubel is opgebouwd uit drie modules die naast elkaar kunnen worden geplaatst. Met het bouwplan ben je in staat om het corpus en de bijhorende kasten te monteren, alsook enkele extra's voor optimaal gebruik.
800 instructievideo's en 2.000 bouwinstructies zijn een onmisbare basis om te bouwen en verbouwen. Met deze kennis op zak bespaar je duizenden euro's! Abonneer je nu op DOBBIT en krijg 20% korting!
Wil je ergens een ronding maken in een werkstuk? Dan kan je daar ook je bovenfrees voor gebruiken!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.