Online magazines

30 maart 2024 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
Qua materialen hebn je voor een plankenterras grosso modo drie opties: hout, houtcomposiet en bamboe. We overlopen de voor- en nadelen.
Realiseer originele en eigentijdse klusprojecten met de Dobbit bouwplannen. Verzamel ze allemaal!
Gezellig aperitieven of lekker tafelen in eigen tuin? Dat smaakt het best op een zelfaangelegd terras! Met houten planken kan je écht heel gemakkelijk zelf aan de slag. Bij EXZO tonen we het alvast even voor!
Deze leuke opbergbak houdt het midden tussen een mand en een houten kist. De grote gaten bepalen het ontwerp. We gaan dus aan de slag met de gatenzaag.
Kwaliteitskeurmerken helpen je de juiste (bouw)producten te kiezen. In een betonfabriek zien we hoe de controles voor het verkrijgen van zo'n keurmerk worden uitgevoerd.
Om zorgeloos te kunnen blijven genieten onder je terrasoverkapping, kan het zijn dat je overkapping van tijd tot tijd eens een onderhoudsbeurt vergt, of toch op zijn minst een inspectie. Lees hier wat dat inhoudt.
Heb je de schilderstape te lang op je raamkozijnen laten zitten? Geen nood, we tonen hoe je oude stroken tape toch vlot kan verwijderen.
STELLING VAN DE WEEK
Voor gezonde planten is bemesting vaak noodzakelijk. Dat kan met een organische of minerale meststof. Je kan ook gebruikmaken van natuurlijke bemesting, zoals compost, groenbemesters, dierenmest koffiegruis, ... Hoe bemest jij jouw tuin?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.