Kijk gratis en onbeperkt

Registreer

PLAATSINGSHULP VOOR JE RAMEN

Wil je zelf je ramen plaatsen, maar ben je toch niet helemaal zeker van je stuk? Dan kun je beroep doen op de service 'hulp bij plaatsing'. Wat dat precies inhoudt, kom je te weten in deze reportage.

Transciptie 

Het plaatsen van ramen is helemaal geen zo'n moeilijke klus, tenminste als je gebruik maakt van zelfbouwproducten en idealiter ook een workshop gevolgd hebt. Maar wil je 100% gerust zijn, dan kun je ook hulp bij plaatsing aanvragen.

 

 


Man 1 (= zelfde als bij vorige tips)
Wij bieden bij Raamwinkel ook hulp bij plaatsing aan. Wat houdt dat nu precies in? Dat wil zeggen dat een plaatser van ons naar jouw werf komt om daar assistentie te verlenen. Maar eigenlijk is het omgekeerd, want eigenlijk moet de klant assistentie verlenen aan onze plaatser. Want de plaatser neemt de leiding op de werf; die zal aan het begin van de dag het plan overlopen, bekijken of de werf veilig te betreden valt, of je alles goed kunt bereiken, welke aandachtspunten er eventueel zijn… En dan is het natuurlijk de bedoeling dat jij als klant helpt om de producten uit de bestelwagen te laden en helpt met het transport door de woning. Dus ook dat je de producten helpt te tillen en dan samen de ramen plaatst. En als er bepaalde specifieke handelingen zijn, dat je die ook mee helpt uit te voeren. Maar uiteraard zal de plaatser ook heel specifiek vragen om eens iets te dragen, aan te geven, enzovoort, euh…


Man 1
Dus eigenlijk is het de bedoeling dat Raamwinkel de leiding neemt op de werf en ook stuurt wat er precies moet gebeuren.
Als je hulp bij plaatsing aanvraagt, ben je er dus zeker van dat je ramen correct geplaatst worden onder het toezicht van een professional. Wil je graag gebruik maken van deze service, dan vink je deze gewoon aan tijdens het bestelproces op de website.

 

 

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.