“WE MAKEN SNELLER DAN OOIT POORTEN OP MAAT VAN DE SCHRIJNWERKER"

Tuinhoutfabrikant Collstrop is klaar voor de toekomst dankzij nieuwe investeringen en een nieuwe dynamiek

Wanneer je de terreinen van Collstrop in Waregem oprijdt, merk je meteen dat het tuinseizoen definitief uit de startblokken is geschoten. Tuinschermen, poorten, carports, pergola's, constructiehout … je ziet de tuinproducten vorm krijgen in het atelier waar een team van enthousiaste mensen werkt.
We spreken er met Timothy Peelaers, salesverantwoordelijke, en Tony Debaere, die de productie aanstuurt.

Collstrop roept meteen de woorden 'duurzaamheid' en 'kwaliteit' op. Hoe heeft het merk die reputatie opgebouwd?

Timothy Peelaers: “De oorsprong van Collstrop ligt in Denemarken. In 1778 herbergde het stadje Kolstrup een houthandel die zich in treinbielzen en telefoonpalen uit dennenhout specialiseerde.
Voordat het in 1991 in Belgische handen kwam, had Collstrop dus al 120 jaar ervaring met het impregneren van hout. Het productaanbod is door de jaren heen alleen maar gegroeid. Ondertussen vind je bij ons niet alleen tuinschermen en carports, maar ook padoek poorten, poolhouses, terrassen, constructiehout en tuindecoratie. Collstrop kreeg veel naamsbekendheid door het wielrennen en door de uitzonderlijke garantieperiode van 25 jaar. Tot op vandaag geniet de meerderheid van onze producten nog steeds van die garantie.“

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.