Winsol wint Red Dot Design Award

Leef buiten zoals je binnen doet

Winsol heeft een Red Dot Design Award gewonnen. De nieuwe terrasoverkapping Pergola SO! kon de jury overtuigen met zijn innovatie, functionaliteit, kwaliteit, ergonomie en duurzaamheid. “Winsol is bijzonder verheugd met deze internationale erkenning voor het gloednieuwe SO! Product. Meer dan ooit zijn we er ons van bewust dat we moeten inzetten op innovatieve producten met een eyecatching design”, aldus Xavier Costenoble, CEO van Winsol.
De terrasoverkapping past zich aan iedere weersituatie aan met zijn lamellen en ingebouwde screens. Die kunnen ook vanop afstand geregeld worden met de SO! Connected app. Die berekent de juiste stand van de aluminium lamellen door diens intelligente aansturing. De lamellen verplaatsen zich automatisch naargelang van de lichtinval. In de winter zorgt een geïntegreerde infraroodverwarming ervoor dat de gebruiker ook buiten kan zitten. Daarnaast is de terrasoverkapping voorzien van USB- en 230 V-aansluitingen, en kan de terrasoverkapping voorzien worden van een projector. De ingebouwde ledverlichting geeft de nodige sfeer aan de terrasoverkapping.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.