Bezoek Recticel Insulation en Festool en win

Ontdek volgende revolutionaire totaaloplossingen op Dag Van De Afwerking

Recticel Insulation stelt Eurothane G binnenisolatie voor. Deze 3-in-1 oplossing combineert PIR-isolatie met een dampremmende laag én gipskarton. De isolatieplaten zijn geschikt voor mechanische bevestiging of bevestiging met kleefgips of PU-schuim. De plaatsing ervan is snel en eenvoudig. Eurothane G binnenisolatie kunt u gemakkelijk schilderen of behangen. Eurothane G biedt goede thermische prestaties dankzij een uitstekende isolatiewaarde van 0,022 W/(m²K).
De ISC240-isolatiezaag van Festool zaagt alle isolatiematerialen snel, gemakkelijk en recht. Ook Eurothane G van Recticel. De ISC 240 overtuigt in elke situatie op het gebied van mobiliteit, toepassingsverscheidenheid en efficiëntie. De zaag is daarmee de optimale oplossing voor iedereen die huizen wil isoleren en meteen ook zijn of haar werkbelasting wil verlagen. U kunt zagen uit vrije hand én geleid zagen met geleiderail en aanslagsysteem.
Met Recticel Insulation en Festool lukt uw isolatieproject altijd! Beleef de revolutie tijdens de Dag van de Afwerking in Brussels Kart Expo op 27 november 2018. Bezoek de stand van Recticel Insulation (stand 66) én van Festool (stand 49) en win het combi-wedstrijdpakket (t.w.v. € 1.600 excl. btw) met de Festool ISC240 isolatiezaag en een Recticel Insulation isolatiecheque. Het wedstrijdreglement is beschikbaar bij Recticel Insulation en Festool.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.